Goed eten

Eenvoudig comfort in een geweldig decor – dat is zo’n beetje de slogan geworden van Les Nuits Etoilées. Bij dat eenvoudige comfort horen niet alleen goede bedden, maar vooral: goed eten!Welkomstpakket

Je kunt om te beginnen een welkomstpakket bestellen voor de eerste dagen. Dat bestaat uit thee, koffie, suiker, melk, sap, brood, boter, eieren, kaas, pâté, jam en muesli – zoveel mogelijk lokaal en/of bio.

Table d’hôtes


Bij Les Nuits Etoilées koken we graag du terroir, met producten uit de streek. Onze tables d’hôtes zijn altijd biologisch, meestal vegetarisch, soms macrobiotisch en op verzoek veganistisch of glutenvrij. Maar voor een gebraden kip, een simpele gebakken forel uit de Garonne of het streekgerecht confit de canard zijn we ook niet bang. Het menu bepalen we gewoon zoveel mogelijk in overleg.

Hartige taart zó uit de oven

En dan is er ook nog onze biologische hartige-taartenservice: ’s morgens besteld, en op het afgesproken tijdstip warm en vers afgeleverd bij tent of huisje! Zie hier het keuzemenu voor de quiches.
Winkeltje en bakkerskar

Voor wie gewoon lekker zelf wil kokkerellen, hebben we op het terrein een winkeltje met voornamelijk biologische supermarktartikelen (inclusief essentiële zaken als wijn en chocolade ;-)), en soms ook wat groente en kruiden uit onze moestuin. Verder komt bijna elke dag bakker Thierry langs met heerlijk versgebakken brood, kaas, vleeswaren en groente.

Klik hier voor info over markten en boodschappen, sushi-workshops etc.